VLOERMATTEN MET INFORMATIETEKSTEN 

Deze professionele en informatieve matten zijn ideaal om al uw klanten en bezoekers eraan te herinneren om de veilige afstand van 1,5 m te respecteren. Voor gebruik in entrees van o.a. kantoren, scholen, winkels, speciaalzaken, restaurants en supermarkten.

Op de bedrukte mat is de benodigde afstand duidelijk weergeven in helder kleuren en tekst. Door deze matten in uw winkel en/of gebouw neer te leggen werkt u actief mee aan het tegengaan van de verspreiding van het corona virus (COVID-19). Daarnaast creëert u een veilige omgeving voor u en uw klanten.

Deze informatieve veiligheidsmatten zijn te verkrijgen in de volgende standaardmaten: 90*150 en 120*180  De “Houd afstand” De matten zijn verkrijgbaar in zwart blauw en grijs Ook verkrijgbaar zijn matten welke voorzorgsmaatregelen omschrijven en andere matten welke aanmoedigen om handen te wassen. De bedrukte matten zijn van hoge kwaliteit. Ze worden voor u op bestelling gemaakt en gedrukt op het type mat naar wens: de Logo Standard of Logo Imperial. De mat kan ook op aanvraag aangepast worden qua kleuren en tekst zodat ze bij uw huisstijl passen. De prijs is afhankelijk van formaat en uitvoering. Wij Helpen u graag om de perfecte mat voor u samen te stellen. 

SPECIFICATIES 

• Getufte mat met gesneden pool en zeer hoog poolinzetgewicht, vervaardigd van 100% polyamide 6,6 hoge twist garens •405 gram garens per m²
• Backing: zwart vinyl (vrij van DOP)
• Vinyl randen: 2,5 cm aan elke zijde
• Dikte: 6 mm
• Gewicht: 2,7 kg per m²
• Brandklasse: EN 13501-1 Bfl-S1

Uitvoeringen 

 • Logo Imperial™

  Materiaal 100 % Polyamide 6.6 / dikte mat 8.5 mm. Gewicht ca. 2800 gr./m2.                                         Standaardmaten 
 • 90cm  bij 150 cm
 • 120cm bij 180 cm
 • 120cm  bij 240cm 

 

LOGO STANDARD

€ 98,44

LOGO STANDARD

€ 98,44
 •  Logo Standard™

  Materiaal 100 % Polyamide 6.6 / dikte mat 6 mm       Gewicht ca. 2700 gr./m2
 • 90cm  bij 150 cm
 • 120cm bij 180 cm

Deze mat reinigt en desinfecteert schoenzolen en wordt aanbevolen voor de entree van ruimtes waar ook desinfectie van schoenzolen gewenst is.

1. De mattenset bestaat uit twee delen De desinfectie-mat waarin de vloeistof bevind

2. De grote imperial mat van 120cm bij 240 cm met instructietekst om de schoenzolen te vegen en te drogen na de desinfectie 

In het eerste gedeelte van de mat bevind zich de desinfectie-zone.  Hier komt door de druk van de plaatsing van de schoenzolen ontsmettingsmiddel naar boven en worden de schoenzolen gedompeld en ontsmet. De vinyl lussen zorgen voor een scrub-functie dat het verontreinigende vuil verwijdert van de schoenzolen Door de zolen na de desinfectie op de mat te vegen zijn de schoenzolen schoon en droog.

Complete set € 325,34,-

 

 

Uitverkocht

Deze mat reinigt en desinfecteert schoenen, aanbevolen bij ingangen van alle voedselverwerkende gebieden en andere gebieden waar goede hygiene is vereeist. 


- Duizenden buigzame vingers vormen een automatische wrijfwerking waardoor schoeisel verontreinigt wordt. Door het loop verkeer, buigen de rubberen punten onder druk van de zolen. Dit zorgt voor een desinfecterende oplossing, een dubbele actie die nodig is om besmetting te voorkomen in voedselverwerkende gebieden.
- Handige mat met een maat die past in de meeste deuropeningen. Zuignappen aan de onderzijde voorkomt dat mat verschuift.
- Dikke omliggende rand > 0.635 cm hoger dan de buigzame vingers, met vloeibaar ontsmettingsmiddel. Mat houdt 4 1/2 liter vast als desinfecterende oplossing. (Tip: Gebruik amoniak, jodium, chloor en dergelijke. Let op: Middelen moeten voldoende geconcentreerd zijn en moet verdund worden in gebruik van het voetbad).
- Gemaakt van stevig rubber materiaal, is ontworpen om weerstand te bieden tegen de meeste chemicaliën en variaties bij verschillende temperaturen.

Aanbevolen gebruik
- Bij deuropeningen, startkamers, verpakking gebieden,laboratoria, kleedkamers van werknemers, kantines, geweigerde gebieden en 'ontvang' ruimtes. Elke plaats waar verspreiding van de verontreiniging moet worden beperkt.

Materiaal
100% natuurlijk rubber materiaal voor algemene toepassingen.

Gewicht
- 10,8 kg / m²

Dikte
- 19 mm

Maat
- 61 cm x 81 cm

Accessoires
- Niet nodig

Kleuren
- Zwart

Levertijd 6 -8 weken