Home » UVMATIC

UVMATIC automatische luchtreiniging

UVMATIC

€ 599,00

UVMATIC

€ 599,00

Elimineer virussen en bacteriën in de lucht en op oppervlakten met de UVMATIC.

De UVMATIC vernietigt bacteriën zoals E.coli, salmonella en soortgelijke varianten. Ook voor het elimineren van virussen zoals o.a. Influenza, H5N1, SARS, MERS en COVID-19 blijkt UV-techniek aangetoond effectief.

De grootste kans op besmetting met het corona virus is via de lucht, de UVMATIC elimineert de virussen in de lucht op twee manieren:

 1. De UVMATIC zuigt lucht aan en voert de lucht langs een UV-C lamp, hierdoor worden alle virussen en bacteriën gedood. UV-C licht wordt ook gebruikt in onder andere ziekenhuizen om operatiekamers te desinfecteren.
 2. De UVMATIC blaast lucht uit gevuld met fotoplasma en negatieve ionen, hierin kunnen virussen en bacteriën niet overleven. De lucht daalt neer op alle oppervlakten waardoor deze ook worden gedesinfecteerd.

De UVMATIC elimineert niet alleen automatisch virussen en bacteriën in de lucht maar is ook is zeer effectief in het verwijderen van onaangename geuren. Onaangename geuren worden veroorzaakt door bacteriën in de lucht, de UVMATIC doodt de bacteriën waardoor de onaangename geur wordt verwijderd.

Wij raden aan om ’s nachts de UVMATIC aan te zetten, de gehele ruimte wordt dan gedesinfecteerd.  Zo begint u elke dag in een schone en virusvrije ruimte.

 

Duurzaam

De UVMATIC werkt met een speciale hoogwaardige en energiezuinige 16W UV-lamp met een zorgeloze levensduur van maar liefst 9000 uur.

De UV lamp vermindert de noodzaak om te werken met milieu belastende chemicaliën.

 

Installatie

De UVMATIC is geschikt voor wandmontage en werkt met een 230V aansluiting. In overleg installeren de vakkundige specialisten van onze partner Aquafox de UVMATIC op de door u gewenste plek 

Aquafox is ook de leverancier van de desinfectiezuil Sanifox, welke wij ook in ons assortiment voeren. Deze desinfectie zuil wordt  geïnstalleerd en met 3 jaar garantie is dit een zuil waar u zorgeloos mee vooruit kan.  

.

Levensduur lamp           9000 uur

Afmetingen                   40x13x9 cm

Gewicht                        960 gram

Capaciteit                     35 m2

Luchtstroom                  20 Liter per minuut

Materiaal                      Aluminium

Spanning                      100-240 V

   

  • Combineert UV en Ozon technologie voor eliminatie van virussen, bacteriën en vieze geur

  • Creëert een schone omgeving door in de lucht ontstane bacteriën

  • Creëert ruimten die vrij zijn van virussen en schimmels

  • Ondersteunt 24/7 de bestaande reinigingsprotocollen

  • Eenvoudige montage

  • Hoogwaardige onderhoudsarme UV lamp

  • Minimale bedrijfskosten, vergelijkbaar met een spaarlamp

  • Creëert een schonere, veiligere omgeving